Nooit meer een defecte industriedeur

Met jaarlijks industriedeur onderhoud van ROMASS Business

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval van industriedeuren

 Voor alle types en merken industriedeuren

Professionele industriedeur onderhoud

Industriedeur onderhoud is erg belangrijk als je de kans op een storing of problemen met je deuren wilt verkleinen. Door intensief gebruik van de industriedeur kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage vergroot de kans op een storing, waardoor je bedrijfsprocessen in gevaar kunnen komen. Om dit te voorkomen adviseren we om je industriedeuren jaarlijks te laten onderhouden. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat je deur in topconditie blijft, waardoor er minder slijtage ontstaat aan de onderdelen. ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je industriedeur kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor industriedeuren van alle types en merken.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je industriedeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je deuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je industriedeur minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Met de onderhoudsprogramma’s voldoe je aan de wettelijke onderhoudsplicht.

De wettelijke eisen van onderhoud en keuring zijn in de volgende normen beschreven

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke industriedeur dient te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat elke industriedeur minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden. Dit om de veiligheid van je personeel en bezoekers te waarborgen.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en en werking van een industriedeur. Daarnaast wordt er ook gecontroleerd of de deur is gekeurd.

CE-markering 
Elke industriedeur dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de industriedeur moet voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de industriedeur minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Industriedeur