Waarborg je bedrijfsprocessen

Onze monteurs kunnen op professionele wijze je industriedeuren onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval

 Voor alle types en merken industriedeuren

Industriedeuren onderhouden

Om de bedrijfsprocessen te waarborgen is het van belang dat je industriedeuren goed blijven functioneren. Door jaarlijks onderhoud en keuring uit te voeren aan je deuren blijven ze in topconditie. ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je industriedeuren kies je welk programma het beste bij je past. De monteurs van ROMASS Business kunnen alle types en merken industriedeuren onderhouden. Onze experts beschikken over de juiste kennis en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je industriedeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je deuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om minimaal één keer per jaar je industriedeur te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en bezoekers te garanderen.

De wettelijke eisen van industriedeuren onderhouden staan beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle industriedeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat industriedeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en veiligheid van de industriedeur. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er een geldige keuring is uitgevoerd.

CE-markering 
Alle industriedeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de industriedeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de industriedeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Industriedeuren