Waarborg je bedrijfsprocessen

Met de jaarlijkse overheaddeuren service van ROMASS Business

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 De levensduur van de deur wordt verlengd

 Voor alle types en merken overheaddeuren

Service overheaddeur

Overheaddeuren zijn vaak een belangrijk onderdeel van een bedrijfsproces. Het is daarom ook van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de deuren goed blijven functioneren. Een storing aan een overheaddeur kan ervoor zorgen dat de bedrijfsprocessen in gevaar komen. Om dit te voorkomen biedt ROMASS Business overheaddeuren service aan waarbij de geplande keuringen altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je overheaddeur kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor overheaddeuren van alle types en merken. De monteurs beschikken over de juiste kennis en worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Daarnaast beschikken onze monteurs over een ruime voorraad van reserve onderdelen. Met onze overheaddeuren service voldoe je aan de wettelijke eisen waaraan een deur moet voldoen.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en services gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je overheaddeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je overheaddeur te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Controleplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je overheaddeur minimaal één keer per jaar te laten controleren door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en bezoekers te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle overheaddeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle overheaddeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gecontroleerd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten, veiligheid en werking van de deur. Daarnaast wordt er gekeken of er onlangs een geldige keuring is uitgevoerd.

CE-markering
Alle overheaddeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overheaddeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de overheaddeur minimaal één keer per jaar te laten controleren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden er tijdens een overheaddeuren service gecontroleerd?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Overheaddeur