Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je laadbruggen regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks onderhoud aan duizenden laadbruggen

 Voor alle types en merken laadbruggen

Plan je vrijblijvende adviesgesprek (breed)

Plan je vrijblijvende adviesgesprek

Bezig met versturen
Onderhoud automatische deuren

Kimberly, AMC Packaging

“Voor de continuïteit van AMC is het erg belangrijk dat onze laadbruggen altijd goed werken. Daarom zijn wij klant bij ROMASS Business. We worden daar altijd goed en snel geholpen en hebben altijd een goed resultaat”

Service bedrijfsdeuren onderhoud

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

“Als er een storing optreedt kunnen wij altijd op een snelle service rekenen zonder dat wij onze werkzaamheden stil hoeven te leggen. Dat vinden wij heel belangrijk!”

 

Onderhoud van laadbruggen

ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbeurten altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je laadbruggen kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor alle types en merken laadbruggen door heel Nederland.

monteur overheaddeuren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je laadbruggen altijd in goede staat verkeren.

reparatie industriedeuren

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je laadbruggen te voorkomen.

keuring industriedeuren en docksystemen

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je laadbruggen minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Het onderhoud van laadbruggen geschiedt volgens de Europese normen, de Arbowetgeving en de CE-markering.