Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je docklevellers regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval van docksystemen

 Voor alle types en merken docklevellers

Onderhoud dockshelter en docklevellers

Door intensief gebruik van een dockleveller kan er slijtage ontstaan aan verschillende onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat er problemen en storingen ontstaan. Jaarlijks onderhoud docklevellers zorgt ervoor dat de docks in topconditie blijven en de kan op een storing wordt verkleind.  ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je docklevellers en -shelters kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor alle types en merken hydraulische docklevellers en alle types en merken dockshelters. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen van docklevellers, worden onze monteurs jaarlijks bijgeschoold.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je docklevellers altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je docklevellers te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om dock onderhoud één keer per jaar te laten uitvoeren door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en goederen te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 1398
Alle docklevellers dienen te voldoen aan de NEN-EN 1398 normering. In deze norm staat omschreven dat alle docklevellers en -shelters minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de docklevellers.

CE-markering
Alle docklevellers dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de docklevellers moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de docklevellers minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen onderhouden we tijdens onderhoud dockleveller?

onderhoud en reparatie dockleveller

Docklevellers

onderhoud en reparatie dockshelter

Dockshelters