Industriedeur service nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs staan 24/7 voor je klaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt uitval en storingen aan de deuren

 Voor alle types en merken industriedeuren

Service industriedeuren

Een defecte industriedeur is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Bedrijfsprocessen kunnen in gevaar komen wanneer een industriedeur niet goed meer functioneert. Door gebruik te maken van de industriedeuren service van ROMASS Business waarborg je de bedrijfsprocessen. Wij bieden verschillende serviceprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken en keuringen altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je industriedeur kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor industriedeuren van alle types en merken. Met onze industriedeur service blijven je deuren in topconditie en wordt de kans op een storing verkleind. Daarnaast heb je bij het afsluiten van een serviceprogramma toegang tot onze storingsdienst. Indien er een storing optreedt aan een deur staan wij binnen 2 uur ter plaatse om het probleem op te lossen.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en servicebeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je industriedeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je industriedeur te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je industriedeur minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van personeel en goederen te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke industriedeur dient te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat elke industriedeur minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en werking van een industriedeur. Daarnaast zal tijdens de controle gekeken worden of er een geldige keuring is uitgevoerd aan de deuren.

CE-markering 
Elke industriedeur dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de industriedeur moet voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de industriedeur minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden er tijdens een industriedeuren service gecontroleerd en onderhouden?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Industriedeur