Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je bedrijfsdeur regelmatig professioneel te laten onderhouden voorkom je slijtage en verklein je de kans op een bedrijfsdeur storing

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken bedrijfsdeuren

Een bedrijfsdeur onderhouden

ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je bedrijfsdeur kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor bedrijfsdeuren van alle types en merken. Door jaarlijks je bedrijfsdeuren te onderhouden voldoe je aan de wettelijk vastgestelde eisen. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat je deuren in topconditie blijven en de kans op een storing wordt verkleind.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je bedrijfsdeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je deuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en bezoekers te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke bedrijfsdeur dient te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat elke bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de bedrijfsdeuren.

CE-markering 
Elke bedrijfsdeur dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de bedrijfsdeur moet voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens een onderhoudsbeurt aan je deuren?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Bedrijfsdeur