Autobedrijf Arnold de Rijk kiest voor kwaliteit!

Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte SEAT, FIAT en Skoda voertuigen en is daarnaast actief in het repareren van alle types en merken personenauto’s. In de moderne en goed uitgeruste werkplaats voeren de monteurs planmatig onderhoud en APK-keuringen uit en repareren de monteurs diverse soorten schades en wikkelen zij deze af met verzekeringsmaatschappijen. Het bedrijfspand van Autobedrijf Arnold de Rijk is voorzien van diverse types overheaddeuren.

Service bedrijfsdeuren onderhoud

Arnold de Rijk

Eigenaar van Autobedrijf Arnold de Rijk

“Voornamelijk in onze werkplaats is het essentieel dat de overheaddeuren goed werken. Als de deuren niet goed open gaan worden onze automonteurs belemmerd in hun werkzaamheden, omdat de auto’s niet naar binnen gereden kunnen worden.“

We kunnen altijd bij ROMASS Business terecht

Autobedrijf Arnold de Rijk heeft ervoor gekozen om het onderhoud en de reparatie van alle bedrijfsdeuren toe te vertrouwen aan ROMASS Business. “Indien we opmerken dat onze deuren weer aan een onderhoudsbeurt of keuring toe zijn kunnen wij altijd bij ROMASS Business terecht. En mocht er dan toch een deur kapot gaan kunnen wij altijd op snelle service rekenen zonder dat we onze werkzaamheden stil hoeven te leggen. Dat vinden wij heel belangrijk!”

Kijken wat ROMASS Business voor jou kan betekenen?

Vraag een adviesgesprek aan en kijk welke service het beste bij jou past