Waarborg je bedrijfsprocessen

Door professionele keuringen van roldeuren

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden keuringen aan roldeuren

 Voor alle types en merken roldeuren

Keuring roldeuren

ROMASS Business biedt verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande keuringen altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je roldeuren kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor roldeuren van alle types en merken.

Onderhoud roldeuren reparatie

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en keuringen gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je roldeuren altijd in goede staat verkeren.

Bedrijfsdeuren onderhoud

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je roldeuren te voorkomen.

Reparatie onderhoud service industriedeur

Keuringsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je roldeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle roldeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle roldeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten een geldige keuring van de roldeuren

CE-markering
Alle roldeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de roldeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de roldeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze inspectie?