Waarborg je bedrijfsprocessen

Met jaarlijks onderhoud aan je bedrijfsdeur door ROMASS Business

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval van de bedrijfsdeur

 Voor alle types en merken bedrijfsdeuren

Onderhoud bedrijfsdeur

Bedrijfsdeur onderhoud zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen gewaarborgd blijven. Een storing aan je bedrijfsdeur kan ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen in gevaar komen. Om dit te voorkomen adviseren onze experts en is het wettelijk verplicht om bedrijfsdeuren jaarlijks te laten onderhouden en keuren. ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je bedrijfsdeur kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor bedrijfsdeuren van alle types en merken. Onze monteurs hebben de juiste vakkennis en worden jaarlijks bijgeschoold om op te hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je bedrijfsdeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je bedrijfsdeur te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van personeel en goederen te waarborgen.

De eisen van bedrijfsdeur onderhoud staan in de volgende normen beschreven

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke bedrijfsdeur dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat elke bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit, veiligheid en werking van de deur. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er een geldige keuring is uitgevoerd.

CE-markering 
Elke bedrijfsdeur dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de bedrijfsdeur moet voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden er tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Bedrijfsdeur