Nooit meer verstoorde bedrijfsprocessen

Door jaarlijks onderhoud aan je deuren door een onderhoudsspecialist

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval van deuren

 Voor alle types en merken deuren

Onderhoud deuren

Onderhoud aan deuren wordt bij ROMASS Business uitgevoerd door professionele monteurs Het jaarlijks onderhouden van je deuren zorgt ervoor dat je deuren in topconditie blijven. Door de deuren in topconditie te houden wordt de kans op een storing verkleind, en de levensduur van de deur verlengd. Naast deze voordelen van onderhoud, is het ook wettelijk verplicht om je bedrijfsdeuren jaarlijks te laten onderhouden en keuren. ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je deuren kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor deuren van alle types en merken.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je deuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier worden versleten onderdelen direct vervangen bij een onderhoudsbeurt. Dit verkleind de kans op stilstand van je deuren.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je deuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van de deuren en het personeel te waarborgen.

De wettelijke verplichting van onderhoud deuren staat beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle deuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle deuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en werking van de deur. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er een geldige keuring aan de deur is uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf.

CE-markering 
Alle deuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de deuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de deuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden tijdens deuren onderhoud gecontroleerd?