Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je industriedeuren en docksystemen regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Alle types en merken

 Verkleint de kans op storingen

 Verlengt de levensduur

 Professionele onderhoudsbeurten en keuringen

Servicepartner industriedeuren en docksystemen in Den-bosch

ROMASS Business is sinds 1995 dé reparatie- en onderhoudsspecialist voor alle types en merken industriedeuren, overheaddeuren, bedrijfsdeuren en docksystemen. Met de onderhoudsprogramma’s van ROMASS Business ben je altijd verzekerd van een snelle service bij jouw bedrijf in Den-bosch.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je deuren en docksystemen altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je deuren en docksystemen te voorkomen.

keuring industriedeuren en docksystemen

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je deuren en docksystemen minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit is bepaald in de Europese normen, Arbowetgeving en de CE-keuring.

De voordelen van ROMASS Business

Alle types en merken
De monteurs van ROMASS Business voeren onderhoudsbeurten, keuringen en reparaties uit aan alle types en merken industriedeuren, overheaddeuren, bedrijfsdeuren, dockshelters en hydraulische docklevellers.

Betrouwbaarheid
Door je deuren en laadbruggen jaarlijks te onderhouden en keuren wordt de kans op uitval sterk vermindert. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid van je deuren en laadbruggen vergroot, wat je bedrijfsprocessen ten goede komt.

Overzichtelijk
Als bedrijf is het zeer belangrijk dat je voldoet aan alle wettelijke plichten en vereisten. Echter kan dit veel zijn. Met ROMASS Business als servicepartner wordt alles voor je verzorgd waardoor je er gerust op kan zijn dat alle zaken op orde zijn.

Onderhoud automatische deuren

Kimberly, AMC Packaging

“Voor de continuïteit van AMC is het erg belangrijk dat onze bedrijfsdeuren altijd goed werken. Daarom zijn wij klant bij ROMASS Business. We worden daar altijd goed en snel geholpen en hebben altijd een goed resultaat”

Service bedrijfsdeuren onderhoud

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

“Voornamelijk in onze werkplaats is het essentieel dat de bedrijfsdeuren goed werken. Als de deuren niet goed open gaan worden onze automonteurs belemmerd in hun werkzaamheden, omdat de auto’s niet naar binnen gereden kunnen worden.”