Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je laaddocks regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval aan laaddocks

 Voor alle types en merken laaddocks

Onderhoud van laaddocks

Het onderhouden van laaddocks zorgt ervoor dat slijtage aan verschillende onderdelen wordt tegen gegaan. Hierdoor blijft een laaddock in topconditie met als positief effect dat de kans op een storing wordt verkleind. Daarnaast is het wettelijk verplicht om je docksystemen jaarlijks te laten keuren en onderhouden. Om ervoor te zorgen dat jouw laaddock in topconditie blijft en je aan de wettelijke eisen voldoet, biedt ROMASS Business verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je docklevellers en -shelters kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor alle types en merken hydraulische docklevellers en alle types en merken laaddocks.

Onderhoud roldeuren reparatie

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je laaddocks altijd in goede staat verkeren.

Bedrijfsdeuren onderhoud

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je laaddocks te voorkomen.

Reparatie onderhoud service industriedeur

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je laaddocks minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en goederen te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 1398
Alle laaddocks dienen te voldoen aan de NEN-EN 1398 normering. In deze norm staat omschreven dat alle laaddocks en -shelters minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de laaddocks.

CE-markering
Alle laaddocks dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de laaddocks moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de laaddocks minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens het onderhoud aan je laaddocks?