Voorkom verstoorde bedrijfsprocessen

Door jaarlijks preventief onderhoud aan je roldeuren

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 De levensduur wordt verlengd

 Voor alle types en merken roldeuren

Onderhoud roldeur

Onderhoud aan je roldeur zorgt ervoor dat de kans op een storing wordt verkleind. Dit omdat door de deuren jaarlijks te laten controleren ze in topconditie blijven. Om van deze voordelen te profiteren, biedt ROMASS Business verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je roldeuren kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor roldeuren van alle types en merken. Met onze onderhoudsprogramma’s voldoe je aan de wettelijke eisen waaraan een deur moet voldoen.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je roldeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kan bij een onderhoudsbeurt versleten onderdelen direct ter plaatse worden vervangen. Dit verkleind de kans op een storing en stilstand van je roldeuren.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je roldeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en bezoekers te waarborgen.

De wettelijke eisen van onderhoud en keuring staan in de volgende normen beschreven

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle roldeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle roldeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en werking van de roldeuren. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er een geldige keuring is uitgevoerd.

CE-markering 
Alle roldeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de roldeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de roldeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden tijdens roldeuren onderhoud gecontroleerd?