Waarborg je bedrijfsprocessen

Met jaarlijks roldeur onderhoud door professionele monteurs van ROMASS Business

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken roldeuren

Roldeur onderhoud

Roldeur onderhoud laten uitvoeren door een vakkundige monteur? ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je roldeuren kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor roldeuren van alle types en merken.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je roldeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je roldeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je roldeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle roldeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle roldeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de roldeuren.

CE-markering 
Alle roldeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de roldeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de roldeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens roldeuren onderhoud?