Monteur nodig in Waddinxveen?

Onze professionele monteurs lossen je storing binnen 2 uur voor je op. Om onze monteurs in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken schuifdeuren

het duurt maar één minuut

Schuifdeur reparatie Waddinxveen

Ben je op zoek naar een monteur voor een schuifdeur in Waddinxveen? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres. Voor een reparatie in Waddinxveen kun je bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Bijvoorbeeld wanneer de schuifdeur niet meer open gaat of de motor kapot is. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs in heel Nederland. Dankzij dit uitgebreide netwerk zijn we snel op locatie. De ROMASS Business monteurs zijn professioneel opgeleid om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk schuifdeur. Daarnaast worden ze jaarlijks bijgeschoold over de nieuwste technieken en modellen schuifdeuren. In de servicebus is een ruime voorraad aanwezig van reserve onderdelen waardoor bij 95% van de storingen deze direct ter plekke opgelost kan worden.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze monteurs

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor een schuifdeur in Waddinxveen of omgeving?

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan de garagedeur. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn garagedeur. Werk is zeer goed afgeleverd en de garagedeur werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een monteur?

Onze monteurs herstellen je schuifdeur in Waddinxveen binnen 2 uur

Reparatie van alle merken

Ongeacht van welk merk je schuifdeur is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. 95% van de storingen aan schuifdeuren wordt ter plekke opgelost door de monteurs van ROMASS Business.

We repareren binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een monteur voor het herstellen van een schuifdeur? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken schuifdeuren. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen schuifdeuren en technieken.