Monteur nodig voor je schuifdeuren?

Onze professionele monteurs lossen je storing binnen 2 uur voor je op. Om onze monteurs in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken schuifdeuren

het duurt maar één minuut

Schuifdeuren repareren

Zijn je schuifdeuren defect en ben je opzoek naar een monteur om deze te repareren? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om je probleem met je deur op te lossen. Een van de meest voorkomende storing aan een schuifdeur is kapotte motor. Dankzij ons uitgebreide netwerk van servicemonteurs zijn we altijd snel op locatie in heel Nederland. De monteurs van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid om reparaties uit te kunnen voeren aan alle types en merken schuifdeuren. Daarnaast beschikken onze monteurs over een ruime reserve voorraad van onderdelen, waardoor de meeste storingen direct ter plaatse opgelost kan worden.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze monteurs tijdens een reparatie

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor het repareren van je schuifdeuren?

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan de schuifdeur. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen met een schuifdeuren reparatie. Werk is zeer goed afgeleverd en de schuifdeur werkt weer perfect. Geweldige service.”

Cor W

Ben je op zoek naar een monteur?

Onze monteurs repareren je schuifdeuren in heel Nederland

Reparatie van alle merken

Ongeacht van welk merk je schuifdeur is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. De monteurs beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen in de servicebus, waardoor 95% van de storingen direct ter plaatse wordt opgelost.

We repareren binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een monteur voor het herstellen van een schuifdeur? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken schuifdeuren. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen schuifdeuren en technieken.