Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je docksysteem regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks service aan duizenden docksystemen

 Voor alle types en merken docksystemen

Serviceovereenkomst van een docksysteem

ROMASS Business biedt verschillende serviceprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je docksysteem kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor docksystemen van alle types en merken.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en servicebeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je docksysteem altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je docksysteem te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je docksysteem minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Elk docksysteem dient te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat elk docksysteem minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van het docksysteem.

CE-markering 
Elk docksysteem dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat het docksysteem moet voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door het docksysteem minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze inspectie?

Onderhoud en reparatie dockleveller

Dockleveller

Onderhoud en keuring dockshelter

Dockshelter