Welk pakket past het beste bij u?

Diensten woensdag 2 augustus 2017, door Siham

Bent u op zoek naar een onderhouds- en keuringspartij voor uw overheaddeuren en/of docksystemen, maar weet u niet zeker welk servicepakket het beste bij u past? Lees dan snel verder voor een uitleg van de pakketten.

Eenmalig

Indien u gebruik maakt van de eenmalige service van ROMASS Business worden uw overheaddeuren eenmalig onderhouden.

 De kans op uitval van de overheaddeuren verminderd

 Preventieve controle om toekomstige storingen te voorkomen

 U heeft toegang tot onze 24/7 storingsdienst*

 Uw bedrijf voldoet aan de wettelijke verplichtingen

 U beschikt over een persoonlijke Klant Succes Manager die het proces monitort voor een optimaal rendement

€109,-

per bezoek**

Op maat

Het programma wordt samen met u opgesteld voor optimale flexibiliteit en aansluiting. Hiermee is er de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren naar aanleiding van uw behoeften en budget. Dit pakket is modulair opbouwbaar.

 De kans op uitval van de overheaddeuren en docksystemen verminderd

 Preventieve controle om toekomstige storingen te voorkomen

 U heeft toegang tot onze 24/7 storingsdienst*

 Uw bedrijf voldoet aan de wettelijke verplichtingen

 U beschikt over een persoonlijke Klant Succes Manager die het proces monitort voor een optimaal rendement

Offerte

per jaar**

Met het pakket ‘Zorgeloos’ wordt het gehele beheer van uw overheaddeuren en docksystemen overgenomen door ROMASS Business.

Eenmalig
Het pakket ‘Eenmalig’ biedt u de mogelijkheid om eenmalig een onderhoudsbeurt te ontvangen. Het voordeel hiervan is dat uw overheaddeur preventief gecontroleerd wordt op defecten, waardoor storingen voorkomen kunnen worden. De eenmalige onderhoudsbeurt is enkel voor sectionaaldeuren, kanteldeuren en roldeuren. Deze service is niet van toepassing op alle overige deurtypes en docksystemen. Bij deze service wordt uw overheaddeur enkel onderhouden. Dit houdt in dat de overheaddeur wettelijk gezien niet gekeurd is. Dit servicepakket is voor u van toepassing indien u een enkele overheaddeur heeft die niet tot weinig gebruikt wordt.
Zorgeloos
Met het pakket ‘Zorgeloos’ wordt het gehele beheer van uw overheaddeuren en docksystemen overgenomen door ROMASS Business. U ontvangt niet alleen onderhoudsbeurten, maar ook keuringen waardoor al uw overheaddeuren en docksystemen volledig voldoen aan alle wetten en eisen. De onderhoudsbeurten en keuringen geschieden op jaarlijkse basis én rond dezelfde periode waardoor uw keuring te allen tijde geldig is. U ontvangt alle rapportages en logboeken die u kunt tonen in het geval van inspecties. Met het online klantenportaal die speciaal voor u aangemaakt kan worden heeft u direct inzicht tot al uw installaties en kunt u eenvoudig alle documentaties inzien en storingen aanmelden. Dit pakket is voor u van toepassing indien u één of meerdere overheaddeuren en/of docksystemen heeft die zowel niet als zeer intensief gebruikt worden. Dit servicepakket is perfect voor u als u alle zaken omtrent uw overheaddeuren en docksystemen goed geregeld wilt hebben zonder hier zelf veel tijd en inspanning aan kwijt te zijn.
Op maat
Met het pakket ‘Op maat’ kunt u zelf features toevoegen aan uw pakket. Zo kunt u extra onderhoudsbeurten per jaar ontvangen of deze buiten reguliere openingstijden laten plaatsvinden, zodat uw bedrijfsprocessen niet in het gedrang komen. Ook heeft u de mogelijkheid om binnen het online klantenportaal statistieken en analyses in te zien én is er maatwerkrapportage mogelijk. Heeft u overige verzoeken op maat? Dan is dit in overleg altijd mogelijk. Dit pakket is voor u van toepassing indien u een bedrijf bent met veel overheaddeuren en docksystemen die zeer intensief gebruikt worden en u een pakket compleet op maat wenst.
Advies nodig?
Heeft u nog vragen over de inhoud van de pakketten of is het niet duidelijk welk pakket het beste bij u past? Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan.