Keuring en onderhoud aan je roldeuren

ROMASS Business zorgt ervoor dat je roldeuren altijd in goede staat verkeren en aan de eisen voldoen door middel van serviceovereenkomsten

 Preventief onderhoud

 Wettelijk geldige keuringen

 Keuringssticker en rapportage

 Voor alle types en merken roldeuren

Servicecontract overheaddeur

Wettelijke keuring

De veiligheid van je roldeuren is een zaak van iedereen. Toch wil je er niet te veel tijd aan besteden. Door de jaarlijkse keuring van onze experts kun je de staat van je deuren met een gerust hart aan ROMASS Business toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat je deuren veilig werken én dat we jaarlijks op het juiste moment een nieuwe keuring uitvoeren. We voorzien de deuren van de benodigde keuringssticker, verzorgen de wettelijke verplichte keuringsrapportage én noteren de benodigde gegevens in het keuringslogboek van de deur. De roldeuren worden op meer dan 30 kritieke punten gecontroleerd door gecertificeerde monteurs. Dit doen we voor alle types en merken roldeuren. Na de keuring van de roldeuren voldoen deze aan de Europese norm NEN-EN 14341+A2. Na de keuring functioneren de deuren weer optimaal.

Onderhoud bedrijfsdeuren

Preventief onderhoud

Haperen je deuren wel eens of vertonen ze andere mankementen? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden. Dit is natuurlijk erg vervelend. Dit kun je snel en makkelijk voorkomen door je roldeuren professioneel te laten onderhouden. Bij het afnemen van een van de servicepakketten onderhouden onze professionals de deuren. Ze onderhouden alle onderdelen van de deur, maar controleren ook op de complete werking van de installaties én controleren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende vakmannen die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden?

Met een serviceovereenkomst ontvang je niet alleen jaarlijks onderhoudsbeurten en keuringen, maar heb je ook nog eens 24/7 toegang tot onze storingsdienst en zijn monteurs binnen 2 uur ter plaatse in geval van storingen.

Waarom zijn onderhoud en keuring belangrijk?

overheaddeuren service

Je voorkomt stilstand

Stel je eens voor dat je bedrijf niet meer toegankelijk is. Dit zou een consequentie kunnen zijn wanneer één of meer van je roldeuren niet meer werken. Door de deuren goed en regelmatig te laten onderhouden kun je dit voorkomen.

kosten overheaddeur

Het is kostenbesparend

Door je roldeuren in topconditie te houden voorkom je storingen. Hierdoor verhoog je niet alleen de betrouwbaarheid van de deuren, maar kun je ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

onderhoud overheaddeur

Garandeer de veiligheid van je personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slecht of achterstallig onderhoud de oorzaak van ongelukken met roldeuren. Door de deuren regelmatig na te laten kijken en te laten onderhouden door onze monteurs kun je dit voorkomen.

Servicecontract overheaddeur

Je voldoet aan alle wetten

Volgens de gestelde Nederlandse en Europese wetten voor bedrijven en de Arbeidsinspectie is het verplicht om roldeuren jaarlijks te laten onderhouden en keuren door gecertificeerde professionals.

Je bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun roldeuren aan ROMASS Business toe

onderhoud overheaddeur en docksystemen
onderhoud en keuring industriedeur
industriedeuren onderhouden
industriedeur reparatie en onderhoud
repareren industriedeur

Contact met een specialist?

Wil je weten welk serviceovereenkomst het beste bij je past?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.