Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je overheaddeur regelmatig professioneel te laten controleren wordt de kans op slijtage en storingen verkleind.

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgen de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken overheaddeuren

Controle van een overheaddeur

ROMASS Business biedt verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande controles altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je overheaddeur kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor overheaddeuren van alle types en merken.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en controles gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je overheaddeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je overheaddeur te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Controleplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je overheaddeur minimaal één keer per jaar te laten controleren door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke overheaddeur dient te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat de overheaddeur minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gecontroleerd dient te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten een geldige controle van de overheaddeur.

CE-markering
Elke overheaddeur dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overheaddeur moet voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de overheaddeur minimaal één keer per jaar te laten controleren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze controle?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Overheaddeur