Nooit meer defecte bedrijfsdeuren

Met de servicepakketten voor bedrijfsdeuren van ROMASS Business

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval van een bedrijfsdeur

 Voor alle types en merken bedrijfsdeuren

Service bedrijfsdeur

Met de bedrijfsdeur service van ROMASS Business zorg je ervoor dat je bedrijfsprocessen gewaarborgd blijven. Om hiervoor te zorgen bieden wij  verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande keuringen en onderhoudsbeurten altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je bedrijfsdeur kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor elke bedrijfsdeur van elk type en merk. Tijdens een servicebeurt worden de onderdelen van een bedrijfsdeur onderhouden en indien nodig vervangen. Onze monteurs beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor de meeste onderdelen direct ter plekke vervangen kunnen worden.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en keuringen gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je bedrijfsdeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je bedrijfsdeur te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Keuringsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar te laten keuren door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van personeel en goederen te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen.

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke bedrijfsdeur dient te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat elke bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten, veiligheid en werking van de deur. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er een geldige keuring is uitgevoerd.

CE-markering
Elke bedrijfsdeur dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de bedrijfsdeur moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden er gecontroleerd tijdens een service voor bedrijfsdeuren?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Bedrijfsdeur