Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je automatische bedrijfsdeuren regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken automatische bedrijfsdeuren

Automatische deuren onderhoud

ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan voor jaarlijks onderhoud van automatische deuren, waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je automatische bedrijfsdeuren kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor automatische bedrijfsdeuren van alle types en merken. Wanneer er onverhoopt toch een storing blijkt te ontstaan aan je deuren, staan onze monteurs 24/7 voor je klaar om de storing op te lossen.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je automatische bedrijfsdeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je automatische bedrijfsdeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je automatische bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen.

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle automatische bedrijfsdeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle automatische bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de automatische bedrijfsdeuren.

CE-markering 
Alle automatische bedrijfsdeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de automatische bedrijfsdeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de automatische bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens automatische deuren onderhoud?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Automatische bedrijfsdeuren