Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je bedrijfsdeuren regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken bedrijfsdeuren

Onderhoud bedrijfsdeuren

Door intensief gebruik van bedrijfsdeuren kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat een deur niet goed meer kan functioneren. Preventief onderhoud aan bedrijfsdeuren zorgt ervoor dat je deur in topconditie blijft. ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je bedrijfsdeuren kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor bedrijfsdeuren van alle types en merken. Met een van onze onderhoudsprogramma voldoe je aan de wettelijke eisen om je bedrijfsdeuren jaarlijks te keuren.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je bedrijfsdeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je bedrijfsdeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en bezoekers te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle bedrijfsdeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en veiligheid van de bedrijfsdeuren. Ook zal er gecontroleerd wordt of er een geldige keuring is uitgevoerd.

CE-markering 
Alle bedrijfsdeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de bedrijfsdeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens een onderhoudsbeurt?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Bedrijfsdeuren