Nooit meer defecte brandwerende deuren

door de volledige service van ROMASS Business

Brandwerende deuren die altijd werken

Het is erg belangrijk voor je bedrijf dat de brandwerende deuren altijd werken en veilig zijn in het gebruik. ROMASS Business biedt een volledige branddeuren service die bestaat uit onderhoud, keuring, reparatie en monitoring. Als klant van ROMASS Business ben je verzekerd van brandwerende deuren die optimaal presteren en voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Met de modulair opbouwbare servicepakketten kun je overeenkomst geheel naar eigen wens inrichten. Zo weet je zeker dat je enkel betaalt voor wat je nodig hebt. Wanneer je een onderhoudscontract heeft afgesloten bij ROMASS Business kun je gebruik maken van onze storingsdienst. Wanneer je een storing aanmeld als klant, komt er binnen 2 uur een monteur je kant op om de storing te repareren.

Voordelen van de servicepakketten

onderhoud overheaddeuren

Bij het afsluiten van een servicepakket ontvang je periodieke onderhoudsbeurten en keuringen waardoor storingen aan je brandwerende deuren voorkomen kunnen worden.

kosten overheaddeur

Door de preventieve onderhoudsbeurten kunnen storingen worden voorkomen, waardoor je hoge kosten vermijdt die hiermee gemoeid gaan.

storing overheaddeur

Als vaste klant van ROMASS Business kun je altijd rekenen op snelle service in geval van storingen. Je krijgt voorrang op klanten zonder servicepakket.

onderhoud overheaddeur

Met de duurzame onderdelen van ROMASS Business gaan je brandwerende deuren langer mee en zullen deze minder schade oplopen.

Onderhoud bedrijfsdeuren

Contact met een specialist?

Wil je weten hoe je het onderhoud van je brandwerende deur kunt optimaliseren?
Ik sta 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Waar moet een brandwerende deur volgens de Europese wetgeving aan voldoen?

Normering NEN-EN 1634-1
Alle types brandwerende deuren dienen te voldoen aan de Europese norm NEN-EN 1634-1. In deze norm staan de onderdelen omschreven die minimaal een keer per jaar onderhouden en gekeurd dienen te worden.

Arbowetgeving artikel 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal er gecontroleerd worden op de functionaliteiten, veiligheid en een geldige keuring van de brandwerende deuren.

CE-markering
Alle brandwerende deuren dienen te voldoen aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, voorzien zijn van een keuringssticker en een brandweerstandsklasse van 60 minuten doorstaan.

Je bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven hebben perfect werkende deuren

onderhoud overheaddeur en docksystemen
onderhoud en keuring industriedeur
industriedeuren onderhouden
onderhoud overheaddeuren
onderhoud overheaddeuren

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

Wij laten onze deuren altijd bij ROMASS Business keuren omdat zij dit altijd heel grondig doen en de deuren daarna altijd weer goed werken.