Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je laadbruggen regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken laadbruggen

Laadbrug onderhoud

Voorkom problemen met een docksysteem door jaarlijks laadbrug onderhoud uit te laten voeren door een erkende professioneel. ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je laadbruggen kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor alle types en merken hydraulische laadbruggen en alle types en merken dockshelters. Mocht je toch een storing hebben dan staan onze servicemonteurs klaar voor een laadbruggen reparatie.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je laadbruggen altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste laadbruggen reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je laadbruggen te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je laadbruggen minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 1398
Alle laadbruggen dienen te voldoen aan de NEN-EN 1398 normering. In deze norm staat omschreven dat alle laadbruggen en -shelters minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de laadbruggen.

CE-markering
Alle laadbruggen dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de laadbruggen moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de laadbruggen minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze inspectie?

onderhoud en reparatie dockleveller

Laadbruggen